Varför kyrkan mitt i byn?

Kyrkan mitt i byn (KMIB) är en partipolitiskt obunden nomineringsgrupp som inte bara värnar om de församlingsaktiva. Vi har även stor respekt och ödmjukhet gentemot alla församlingstillhöriga som bara betalar, utan att för den skull deltar i församlingsverksamheten.
Kyrkan mitt i byn vill att du ger oss din röst i kyrkovalet den 15 september, så att vi inför nästa valperiod kan börja anpassa verksamhet och ekonomi till församlingsmedlemmarnas behov och förväntningar.DSC_0442
Vi är förtroendevalda i Svenska kyrkan som vågar lyfta blicken och se framåt minst 10 år, och därför tror vi på framtiden genom samverkan/samgående med andra församlingar för att möta de spännande utmaningar Svenska kyrkan onekligen står inför.
Vi tror på det lokala frivilliga engagemanget runt våra kyrkor i Strövelstorp, Ausås och Starby, där delaktighet skapar församlingsgemenskap till en låg kyrkoavgift.
Kyrkan mitt i byn har under innevarande mandatperiod lagt flera konstruktiva förslag på att stärka kärnverksamheten genom att minska onödigt höga kostnader, utan gehör, SÅ OM DU VILL VARA SÄKER PÅ ATT FÅ TILL EN FÖRÄNDRING, LÄGG DÅ DIN RÖST PÅ KYRKAN MITT I BYN.

En reaktion på “Varför kyrkan mitt i byn?

1. nu känner jag att jag träffat på ett parti, som står för vad jag tycker.
    givetvis har ni min röst och många fler hoppas jag

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *